Asiguram asistenta, reparare, noi si second-hand!
Cos
Contul meu
Wishlist

Politica de retur

Cum se poate returna un articol?

Nu sunteti complet satisfacut? Puteti returna produsele cumparate, in ambalajul original, fara semne de uzura, deteriorare sau murdarie, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati. Returul se anunta in prealabil in maxim 24 ore de la receptia coletului, pe adresa de email office@moto-total.ro. Va rugam sa mentionati numele pe care s-a facut comanda si adresa de livrare, precum si denumirea produselor care se doresc a fi returnate.

Iti recomandam sa incluzi numarul comenzii (ID-ul comenzii) sau numarul facturii, precum si numarul contului bancar (precizand si numele titularului) catre care urmeaza sa se efectueze rambursarea. Conform legii, este nevoie de o declaratie clara a retragerii tale din contractul de achizitie in cauza.

Continutul coletului se va returna in conditiile in care a fost primit (ambalaj corespunzator).

Plata transportului de retur al produselor cade in sarcina clientului. In cazul in care se trimite coletul cu plata la noi, acesta va fi refuzat.
Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare S.C. POTOCEANU V & L SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 15 de zile de la data primirii returului, exceptand costurile legate de transport.

S.C. POTOCEANU V & L SRL Tg. Neamt, str. Uzinei nr. 1
© Copyright 2021. Toate drepturile rezervate. Powered by webinspire.ro
heartusercartmenu
0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi la shop
    ×
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram